70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg mine produkter leveret?

Vi transporterer vores produkter på lastbiler, hvorefter de bliver læsset af og kørt på palleløfter det sidste stykke. Vi leverer som udgangspunkt til kantstenen, men vil naturligvis imødekomme kundens ønske så vidt det er muligt. Har du spørgsmål til din levering, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice, mandag til torsdag mellem 8.30 - 15.00, samt fredag mellem 8.30 - 14.30 på telefonnummer: 7027 4571.

Leveringen foregår enten med vores egne lastbiler, eller med vognmænd vi samarbejder fast med. Bemærk at dine indkørselsforhold skal være egnede, til at tage imod en levering med lastbil. Er du i tvivl om en lastbil kan køre frem til dit ønskede aflæsningssted, bedes du kontakte kundeservice på tlf.: 70 27 45 71 - så hjælper vi dig med at finde den bedst mulige løsning. 

Hvor meget er der i en bigbag?

Hvor meget materiale der er i en bigbag, varierer alt efter produktet. Bigbags med muld, jord og træflis produkter, indeholder 1000 liter. Bigbags med granit, sand og sten produkter, indeholder 1000 kg. Bigbaggen er din efter endt brug.

Hvem producerer jeres produkter?

Størstedelen af vores produkter bliver produceret af danske GreenBio i Brovst. GreenBio er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, med fokus på miljøvenlig produktion. Andre produkter, som fx. spagnum, importerer vi selv fra Sverige.

Hvad hvis I leverer når jeg ikke er hjemme?

Hvis der ingen er at træffe på leveringsadressen, på leveringstidspunktet, så leveres varen henstillet uden opsyn på leveringsadressen. Kan lastbilen ikke komme frem til din ønskede leveringsadresse, så prøver chaufføren at kontakte dig, for at høre om du har et alternativ, hvor lastbilen kan komme frem.

Hvad indebærer Godjord prisgaranti?

Vores prisgaranti træder i kraft, hvis du kan finde et tilsvarende jordprodukt, der kan købes og betales online på en dansk hjemmeside, inklusive levering i hele Danmark. Læs mere her.