Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Havepejse

Find din havepejs. Der er få ting så hyggeligt som at sidde en lun sommeraften på terrassen og nyde ilden fra en havepejs, der knitrer og afgiver en skøn varme. For ikke nok med at havepejsen skaber stemning og hygge når du sammen med familien nyder solen gå ned en sommeraften, så gør pejsen også terrassen mere indbydende med sit smukke udseende, og forlænger havesæsonen med den behagelige strålevarme.

Mest populære i kategorien Grill og havepejse


Havepejs - varme på terrassen

Lad det være sagt med det samme - vi er vilde med havepejse hos Godjord. Der er faktisk få ting der kan måle sig med at sidde på terrassen med et køligt glas vin og nyde strålevarmen fra den knitrende ild i en havepejs. Tag varmen og hyggen med ud på terrassen med vores udvalg af Gardenlife havepejse, der egner sig perfekt til hygge, varme og afslapning på terrassen. Havepejsen er simpelthen et perfekt samlingssted, når de lune sommeraftener skal nydes.
 

Havepejs i mange modeller

Udepejsene fåes i flere forskellige modeller, alt efter behov. Er du til det rustikke look kan vi anbefale en pejs i ler. De er ofte håndlavede, runde og i mexikansk stil. Er du mere til havepejse i metal, får du et mere moderne og strømlignet udtryk, og havepejsene i stål har ydermere ofte en hylde eller et rum til opbevaring af brænde. Men fælles for begge typer pejse, er hyggen ved at have ind i haven eller på terrassen.
 

Havepejs i ler

Med en havepejs i ler er det let at understøtte en rustik boheme-stemning på terrassen udenfor huset. Pejsene i brændt ler er typisk runde, og ofte grå, mørkegrå eller sorte. Til pejsen i ler medfølger ofte låg til beskyttelse mod regn og nogle modeller leveres med en trebenet jernfod. Nogle modeller - som model Barcelona - leveres desuden med en praktisk grillrist, så du både får hygge og mulighed for madlavning.
 

Havepejs i stål

En havepejs i stål passer perfekt til hjemmet med den moderne indretning. De fleste udendørspejse i stål har en matsort overflade, men nogle modeller - som model Granada - er udført i rustent cortenstål, der giver en unik røstrød overflade. En havepejs i stål har ofte en hylde, eller skuffe, der hjælper med vedligeholdelsen og kan fungerer som et praktisk depot til brænde, optændingspinde eller briketter.