70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Hængekøjer

Hængekøjer er intet mindre end fantastiske at slappe af i på en varm sommerdag. Vi forhandler de populære hængekøjer fra Amazonas. Bliv inspireret med vores store udvalg i hængekøjer - fra store til små.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.


Hængekøjer - til ethvert formål

Der er få ting så skønt som at ligge i haven og slappe af i en hængekøje! Det at ligge og slappe af i sin hængekøje på en varm sommerdag, gør at man næsten ikke har brug for  en ferie til sydens sol. Det er bare at ligge sig til i baghaven - så er du på ferie. Hos Godjord har vi afsøgt markedet og sammensat et udvalg af de bedste  ængekøjer på markedet. Vi har et udvalg af hængekøjer fra Amazonas i en lang række farver og modeller. du skal blot vælge den model hængekøje, der opfylder dit behov bedst, og sætte den op i haven. Du har naturligvis fuld fortrydelsesret, men vi tvivler på, at du får lyst til at bytte den, når du først har tilbragt et par timer heri i den varme sommersol.

En perfekt hængekøje

Historisk har hængekøjer altid været forbundet med sommer og afslapning, og ledt tankerne hen på syden sol og afslapning i det fri. Når du skal vælge en hængekøje er det godt at vide hvilke krav der stilles til hængekøjen. Skal den være stor eller mindre, skal det være en traditionel hængekøje, en hængestol - eller måske en hængesofa? Du finder blandt andet den almindelige hængekøje, sder blot skal have nogle stolper at blive hængt op i - så er du klar til at nyde eftermiddagen i solen.

Du kan naturligvis også fkøbe en hængekøje med stativ til. Så skal du ikke bekymre dig om at have træer med den rigtige afstand imellem i baghaven, da der kommer et stativ med. Hængekøje og stativ kan også købes separat, hvis du i forvejen skulle have en af delene. Har du i forvejen en hængekøje, kan du desuden købe en hængestol. Princippet er det samme som med en hængekøje, blot at du sidder - i stedet for at ligge ned. Med en hængestol kan du skabe en hyggelig og afslappende krog i skyggen, hvor du kan tilbringe skønne stunder i en varme og solrige sommer. Hos Godjord gør vi vores bedste for at du kan få den rigtige hængekøje til din have, som passer til netop dine ønsker og krav.

Vedligeholdelse af hængekøjen

Ønsker du at beholde din hængekøje i lang tid - samt bibeholde dens flotte udseende, så køjen kan benyttes gennem mange år, bør du sørge for at vedligeholde den. Tag derfor altid din hængekøje ind om natten og hvis det regner. Det er ganske naturligt, at hængekøjer bliver lidt beskidte i forhold til støv og lignende, derfor tåler de fleste af vores hængekøje-modeller også vask. Du bør blot tjekke vaskeanvisningen.