70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Muld

God havemuld er grundlaget for godt havearbejde, da en sund jordbund gør at din græsplæne og dine planter trives godt. Vi forhandler mange typer muldblandinger, alt efter behov. Herunder plantemuld, gartnermuld, højbedsmuld og drivhusmuld.

Mest populære i kategorien Muld

Havemuld

Havemuld har en god vandholdende evne, blandet med grov spagnum. Der findes flere forskellige typer havemuld, hver med deres specifikke egenskaber. Havemuld er generelt velegnet til blandt andet køkkenhaver og bede med sommerplanter, hvor der såes og plantes hele sommeren. Her får du mere information omkring de forskellige typer muld til haven:

Plantemuld er et blandingsprodukt, som består af spagnum, findelt, langtidsmodnet kompost og bakkesand. Plantemuld, er specielt velegnet til bede og højbede. Plantemuld er en havemuld, der giver en sund jordstruktur og har en god evne til at optage vand. Komposten i plantemuld er modnet i mindst to år.

Harpet muldjord er god havemuld til såning af græs samt udlægning af rullegræs. Derudover egner harpet muldjord sig også godt til nyplantning af buske og træer. Man vil også typisk benytte harpet muldjord til f.eks. terrænregulering og nivellering.

Gartnermuld er havemuld, der består af muldjord, bakkesand og langtidsmodnet parkkompost. Mulden er sorteret på en sold, som er mindst 20 millimeter. Da gartnermulden indeholder sand, er den let at arbejde med, uden at der dannes knolde. Gartnermuld bruges som et grundgødskende vækstlag, til forskellige former for anlægsarbejde.