70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Højbed

Højbed hos Godjord. Et højbed er fantastisk til at lave afgrænsninger i både køkkenhaven og den øvrige have. Højbede bliver hurtigt varme og tørre om foråret, giver en flot niveauforskel i haven. Og så er højbede behagelige at have med at gøre, da du ikke skal ned på alle fire når der skal arbejdes i jorden. 

Mest populære i kategorien Højbed


Højbed i haven

En skønt højbed i haven, fyldt med blomster, krydderurter og måske ovenikøbet grøntsager, giver liv, hygge og pynter smukt. i alle haver. Du kan selv præge højbedet i den retning, du vil, da du selv bygger dit helt eget og personlige højbed, hvori du jo kan plante lige netop det, du vil. Med et bed i haven der er forhøjet i forhold til den resterende have, undgår du at skulle grave. Alt efter hvilken type højbed du ønsker, kan det være så enkelt som at samle nogle pallerammer, fylde bedet op med jord og plante dine blomster, grøntsager eller urter. Eller den helt store løsning, hvor du selv bygger et bed op med lærkeplanter, eller rundstokke. Udseendet og formen på et højbed er ikke forudbestemt, med en konkret manual for, hvordan det skal bygges.

Du bestemmer helt selv, hvilken form og højde, som højbedet skal have. Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at du sætter dit eget præg på udformningen af bedet – om det skal være højt eller lavt, er også helt op til dig. Og hvad du vil plante og så i bedet af krydderurter og blomster - er dit helt eget valg. Højbede er fantastiske, da de har den fordel, at de hurtigere bliver varme og tørre efter vinterens fugt og kulde, så du derfor kan så lidt tidligere i de høje bede, end i havens almindelige bede. 

Højbed - sådan gør du

Vil du lave dit eget billige højbed af pallerammer, tilbyder vi praktiske højbedspakker, der indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang, med at bygge dit eget højbed. Du får GreenBio højbedsmuld og to eller fire stk. pallerammer. Billigere og mere enkelt bliver det ikke, at lave et flot højbed - og du er klar i løbet af et par timer.

Et højbed er et dyrknings­system til havens grøntsager, som er blevet populært i mange danske haver. Og det er med god grund. Et højbed er en nem og overskuelig måde, at dyrke grøntsager på, og det er nok den vigtigste grund til at haveejere vælger at anlægge højbede. Normalt er det dyrkning af grøntsager, man forbinder med højbede. Men man kan faktisk dyrke mange forskellige planter i højbedet, hvor de gode betingelser også vil komme fx. krydderurter, blomster, stauder og jordbær, lige så meget til gode som de traditionelle grøntsager.

Højbed med sneglekant

Hvis du har dræbersnegle i din have, bør du overveje at etablere højbede med sneglekant - eller sneglehegn, så du har dine afgrøder i fred. Du kan købe sneglekanterne forskellige steder til at sætte på et højbed. Hos godjord.dk finder du dem her. God fornøjelse!