Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Galvaniserede højbede

De flotte højbede i galvaniseret jern fra Land Højbede, giver et flot og stilrent udseende til din have. Højbedene er - med deres enkle design - velegnede til alle slags underlag. Direkte på jorden, på terrassen eller på altanen. Se udvalget her.

Mest populære i kategorien Højbed

Galvaniserede højbede i jern

Jern er et rigtigt godt materiale til højbede, da det ikke er skadeligt for hverken blomster eller køkkenurter. Du kan trygt spise grøntsager og urter dyrket i et bed af jern. Højbedene fra Land Højbede er nemme at samle, og kræver ikke værktøj.

Hos Godjord har vi et stort udvalg af højbede i galvaniseret jern. Herunder mange forskellige varianter, som de populære dobbelte højbede på hjul – som er lette at flytte rundt med. Desuden forhandler vi også forskelligt tilbehør til højbedene. Blandt andet sneglekanter / sneglehegn til højbedet – så du bliver fri for ubudne gæster i bedet. 

Land Højbed

Land højbede er de populære modulopbyggede plantekasser, som kan bruges til både højbede og plantekummer. Med 2 systemer og en stor mængde tilbehør, får du rigtig mange muligheder og kombinationer for at lave dine helt egne bede. Produkterne fra Land er designede og produceret i Danmark. De enkelte produkter er udformet i galvaniseret jern. Højbede i råjern og cortenstål ruster og får en flot gylden farve, mens modeller i galvaniseret jern fremstår moderne. Lands nye kraftige kvalitet gør at bedene holder længere. Højbedet kan stables med 2 lag op til 50 cm. Højden er 25 cm samt 40 cm .

Muld til højbede

Hos Godjord kan du også købe højbedsmuld fra danske GreenBio til dine nye højbede. Det er en specialblandet muld, der giver dine højbedsplanter perfekte vækstbetingelser og optimerer dit udbytte i højbedet. Vælg mellem almindeligt GreenBio højbedsmuld eller højbedsmuld til økologisk dyrkning. Muld leveres i bigbag. Leveringstiden er 1-5 hverdage.