70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvorfor vælge Godjord

Hos Godjord forhandler vi jordprodukter og andre haveprodukter, i høj kvalitet til rimelige priser. Her er nogle gode grunde til at handle hos os:

Høj kvalitet

For at sikre os at vi kan levere produkter af høj kvalitet, til vores kunder, forhandler vi kun produkter fra anerkendte leverandører. Det er blandt andet producenter som GreenBio. Det er produkter vi kan stå inde for og som opfylder de krav vi, som fagfolk, stiller til kvaliteten. Derudover gør vi en stor indsats, for altid at være omhyggelige omkring levering, fragt og forsendelse.

Hurtig levering

Ingen gider at vente på deres produkter i flere uger. Derfor leverer vi hos Godjord, som udgangspunkt, produkter ud på alle hverdage. I sjældne tilfælde kan der være leveringstid hos producenten, men skulle det mod forventning ske, så giver vi dig besked så hurtigt som muligt.

Rimelige priser

Hos Godjord ønsker vi at være blandt Danmarks billigste, når det gælder produkter som jord, muld, sten, gødning og granit. Det gør vi ved at skære fordyrende mellemled væk, optimere vores ordreflow og automatisere vores processer, så meget som overhovedet muligt. Det kommer dig til gode. Finder du et tilsvarende produkt, der er billigere hos en af vores konkurrenter, er du velkommen til at forespørge om vi kan matche prisen. Det kan vi oftest :-) 

Personlig rådgivning

Hos Godjord giver vi gerne vores kunder råd og vejledning, i valget af produkter. Og skulle du ikke finde det produkt som du søger, på vores webshop, så kontakt os. Vi glæder os til at hjælpe dig!

En let og tryg handel - det får du hos Godjord!