Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Gummikurve

Gummikurve af genbrugte bildæk til opbevaring og meget mere. Sumatra kurve er udført i genbrugt gummi fra gamle bildæk, og er flotte og rustikke at se på. Gummi-kurvene er fantastiske til dekorativ opbevaring af f.eks. magasiner og aviser, grillkul, legetøj, sko etc. Mønsteret på kurvene kan variere - alt efter hvilket stykke gummi, der er benyttet. Alle Sumatra kurve er dog flotte og unikke.

Mest populære i kategorien Krukker, potter & kurve


Gummikurv af bildæk

Sumatra gummikurve er produceret af genbrugte bildæk. De unikke kurve af bildæk er upcycled boligprodukter, der er både praktiske i funktion og vedligeholdelse. Alle kurvene har deres helt egen personlighed og ingen kurve er eens, da de er håndlavede af slidte dæk med hvert deres mønstre og hver deres slitage.  

Kurv af genbrugsdæk

Sumatra genbrugskurve giver et unikt twist til indretningen og er rå og maskuline i deres udtryk. Dækkenens mørke gummi har en unik struktur, der er forskellige fra produkt til produkt, og når du du køber en Sumetra gummikurv hjælper du desuden udvikingslandene og skåner miljøet for afbrænding af bildækkene.

Gummikurve i mange varianter

Sumatra gummikurve af bildæk fåes i mange størrelser og mange varianter. Fra robuste brændekurve i gummi, og de populære flettede gummikurve - til ganske små kurve og skuldretasker i gummi. Alle sammen håndlavede af genbrugsgummi.