70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Kranlevering

Kort om levering med kran:

 • Du kan bruge kranlevering til at få løftet dine paller med varer, over en hæk eller et plankeværk, i forbindelse med aflæsning
 • Kranbilerne er normalt ca. 16 meter lange og 3 meter brede (+ støtteben mv.)
 • Kranlevering koster 750,- kr. per ordre  (op til ca. 3 paller, herefter stiger prisen)
 • Er du i tvivl om kranlevering er den rigtige løsning for dig, så læs mere information på denne side, eller kontakt vores kundeservice


Sådan bestiller du kranlevering

Ved kranlevering sender vi dine varer på en lastbil, som har en kran påmonteret - det koster 750,- ekstra, per ordre, inklusiv moms (op til  ca. 3 paller, herefter stiger prisen). Du bestiller kranlevering til sidst i betalingsforløbet, ved at vælge "Aflæsning med kran" 

Hvad kan en kranbil?

Kranen har en maksimal rækkevidde på 8 meter, i et fladt lige stræk. Skal varen løftes over, eksempelvis en to meter høj hæk, er rækkevidden makismalt 5-6 meter, da kranen skal slå et knæk, på begge sider af hækken.

Bemærk at det altid er fra vejkanten du skal beregne afstanden. Kranbilen holder altid på vejen uden for din grund, den holder ikke på dit fortov eller inde på din grund.

Kan jeg bruge kranlevering?

Ved bestilling af kranlevering er det kundens ansvar at sikre sig, at aflæsning med kran kan gennemføres. Hvis chaufføren, ved ankomsten, vurderer at det ikke er muligt at gennemføre, den ønskede aflæsning med kran, vil han enten aflæsse varen ved skellet til din grund eller tage varen med tilbage til lageret. I disse tilfælde får du ikke refunderet din fragtomkostning.

Er du i tvivl om kranlevering er mulig, eller det rigtige valg for dig, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon 70 27 45 71, så kan vi hjælpe dig med at bedømme din situation.

Det er ikke så indviklet

Langt de fleste leveringer med kran, forløber helt uden problemer, specielt hvis du er opmærksom på nedenstående punkter:

 • En kranbil kræver en frihøjde på 4,5 meter og en fribredde på 3,5 meter. Det gælder både ved aflæsningssteddet og for tilkørselsforholdene til din grund.
 • Der må ikke hænge ledninger i luften, over det sted varen skal føres ind over.  
 • Der skal være 3 meter fri i bredden, det sted kranen skal føre varen ind over.
 • Selve kranbilen er mellem 9 og 18 meter lang
 • En kranlevering bruges typisk til at løfte varer over hække og plankeværk. En kranbil kan ikke løfte over huse, eller træer.
   

Chaufførens vurdering

OBS: Det er til enhver tid chaufførens vurdering på stedet, som afgør om en aflæsning med kran kan gennemføres. Chaufføren har uddannelse og erfaring i levering med kran, og han vil altid forsøge at gennemføre kranleveringen, hvis det er muligt. Respektér derfor venligst chaufførens vurdering! Og husk - er du i tvivl om kranlevering er den rigtige løsning for dig, så kontakt vores kundeservice på telefon 70 27 45 71, så kan vi hjælpe dig med at bedømme din situation - du er altid velkommen!