70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Økologisk jord

Økologiske jordprodukter til haven, græsplænen og højbedet? Produkterne Herunder er godkendt til økologisk dyrkning i din have ved Miljø- og Fødevareministeriet. Dyrk dine egne 100% økologiske grønsager og haveplanter. God fornøjelse med din økologiske have.

Mest populære i kategorien Økologi


Økologisk jord fra Godjord

Hos Godjord finder du et stort udvalg af økologisk jord og økologisk muld til haven. Økologi bliver mere og mere populært i disse år, til dyrkning af planter som økologisk topdressing til græsplænen eller til brug i drivhuse eller i højbede. Økologisk jord er ofte fremstillet af komposterede planter, og tilfører bakkesand og økologisk naturgødning til havejorden, hvilket forbedrer jordens dræningsegenskaber og gør den god at arbejde med.

Ingen grund til at udskifte økologisk jord årligt

Økologisk jord til haven har en god struktur til at så og plante i, og når f.eks. et højbed er etableret med økologisk jord, skal du blot gøde en gang om året. Du behøver ikke at udskifte den økologiske jord i dit højbede hvert år, men bør dog sikre, at planterne/urterne trives - med nok gødning - og en god struktur i jorden.

Økologisk jord til brug i haven

Dyrk og spis dine egne økologiske grøntsager og få ren økologi i din have! Gødningen, som er anvendt i jordprodukterne, stammer fra 100% økologiske landbrug. Og du opnår det samme udbytte og får de samme gode dyrkningsegenskaber, som ved vores traditionelle jord- og muldprodukter.

Det organiske materiale i økologisk jord bliver naturligvis nedbrudt efterhånden. Det medfører normalt, at det bliver nødvendigt at tilføre nyt jord eller muld. Efter du har kultiveret havejorden, kan du tilføje nyt jord - men det bør dog ikke ske umiddelbart efter kraftig regn. Derudover bør du heller ikke gøde, før temperaturen i din havejord er over ca. otte grader. Her bør du også bemærke at jordtemperaturen normalt højere i et højbed, da bedet er hævet op over jorden. Godjord's økologiske jord og muld i bigbags er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet.