70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Om Godjord

Godjord

Godjord - din fagmand i haven

Hos Godjord forhandler vi ene og alene produkter, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Vi er omhyggelige i vores pakning og levering og lægger vægt på en ærlig handel, fra start til slut. Det er alle bedst tjent med! Skulle der, mod forventning, være en defekt på produktet, så bedes du hurtigst muligt kontakte os på salg@godjord.dk.
 

Kvalitet til fair priser

Vi gør hver dag en stor indsats, for at være blandt Danmarks billigste leverandører, af jord og haveprodukter. Derfor har vi fjernet de fordyrende mellemled og automatiseret vores processer, så meget som overhovedet muligt. Alt sammen uden af du mister muligheden for god rådgivning og personlig kundekontakt.
 

En god handel - fra start til slut

Hos Godjord vil vi sikre det højeste serviceniveau, ved at have åbent 24 timer i døgnet, så du kan købe haveprodukter når det passer dig. Har du spørgsmål til vores produkter, gør vi alt hvad vi kan, for at give en god rådgivning - så du kan føle dig tryg ved din handel. På den måde vil vi kombinere det bedste fra traditionel detailhandel og det bedste fra internettet. 

Vi er specialiserede i produkter til haven og hjælper gerne med råd og vejledning herom.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os :-)  Vi glæder os til at betjene dig!

Tlf.: 7027 4571 - telefontid 8.30 - 15.00 mandag til torsdag, samt fredag 8.30 - 14.30.

Email: salg@godjord.dk