70 27 45 71

Man-tors: 8.30 - 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Indkøbskurv0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Granitskærver

De populære granitskærver kan benyttes til både belægning, underlag på gangstier og pynt i haven. Skærverne fåes i flere forskellige størrelser og farver - alt efter formål. Vær desuden opmærksomhed på at granit ændrer udseende/farve når det bliver vådt.

Mest populære i kategorien Sand og granit

 

Granitskærver i indkørsel

Granitskræver ser både flot ud - og er samtidig en praktisk løsning til din indkørsel. Men er det vigtigt at du starter ud med en godt underlag og en stabil bund. Du bør derfor sikre at regnvandet let kan komme væk. Det kandu  gøre med et lag stabilgrus og derefter et efterføldende lag stenmel. Øverst placeres granitskærverne, og så er indkørslen klar til brug. En indkørsel med skærver er desuden let at vedligeholde, og hvis granitlaget bliver ujævnt med tiden, kan du hurtigt rette op på skærverne med en rive. Den bedste størrelse til indkørslen er 11-16 mm. Skal du lægge lægge granitskærver kan du desuden finde mere information i artiklen granitskærver i indkørsel under vores havetips.

Granitskærver i haven

Granitskærver der benyttes som bunddække er perfekte hvis du skal anlægge et nyt bed i haven. Skærverne forhindrer nemlig solens stråler  i at komme igennem til jorden og mindsker derved risikoen for ukrudt og ukrudtsfrø.Hvis du vil være ekstra sikker, kan du ovenikøbet supplere med at lægge en ukrudtsdug under skærverne. Langs forskellige belægninger kan du også benytte granitskærver til effektivt at lede regnvandet væk. Granitskærverne vil her både pynte og have en god funktion.